Publicitet

Bulqizë

Këshillat Bashkiak Bulqizë dhe Mat, shtyjnë dhënien e mendimit për rritjen...

Anëtarët e këshillave bashkiak Bulqizë dhe Mat e shtyn për mbledhjen e ardhshme, dhënien e mendimit për rritjen e çmimit të ujit. Përmes një...

SPAK çon për gjykim ish-kryebashkiakun e Bulqizës, Lefter Alla dhe 12...

Pokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK njoftoi të shtunën përfundimin e hetimeve dhe dërgimin për gjykim të çështjes penale në...

Dibër

Mat

- Advertisement -

Dibër e Madhe

Klos

Kulturë

Më të lexuarat

Këshillat Bashkiak Bulqizë dhe Mat, shtyjnë dhënien e mendimit për rritjen e çmimit të...

Anëtarët e këshillave bashkiak Bulqizë dhe Mat e shtyn për mbledhjen e ardhshme, dhënien e mendimit për rritjen e çmimit të ujit. Përmes një...

Zv. presidentja e Bullgarisë vizitë në Ostren

Zv. presidentja e Bullgarisë, Iliana Iotova, gjatë qëndrimit të saj në Shqipëri, ka vizituar edhe fshatin Ostren i Madh në Bashkinë e Bulqizës, njohur...

SPAK çon për gjykim ish-kryebashkiakun e Bulqizës, Lefter Alla dhe 12 të tjerë

Pokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK njoftoi të shtunën përfundimin e hetimeve dhe dërgimin për gjykim të çështjes penale në...

Tenderi për sistemin e faturimit, KPP urdhëron nisjen e hetimeve ndaj Ujësjellës-Kanalizime Dibër

Një tender me vlerë afro 75 mijë euro për sistemin e faturimit, zhvilluar nga shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër, ka ngritur dyshime të forta...

Administra nën terrorin e aplikacionit akt1ivisti

Një aplikacion i krijuar nga Partia Socialiste ngre shqetësime serioze për të dhënat personale të shqiptarëve. “Nëse shkarkon aplikacionin akt1visti me dëshirë apo nën presion...

Postimet e fundit

Këshillat Bashkiak Bulqizë dhe Mat, shtyjnë dhënien e mendimit për rritjen e çmimit të...

Anëtarët e këshillave bashkiak Bulqizë dhe Mat e shtyn për mbledhjen e ardhshme, dhënien e mendimit për rritjen e çmimit të ujit. Përmes një...

SPAK çon për gjykim ish-kryebashkiakun e Bulqizës, Lefter Alla dhe 12 të tjerë

Pokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK njoftoi të shtunën përfundimin e hetimeve dhe dërgimin për gjykim të çështjes penale në...

Berberi: Punimet në rrugën e Arbrit, parashikohet të përfundojnë brenda afatit për zgjatjen e...

Ervis Berberi, drejtues i Autoritetit Rrugor Shqiptar, shprehet se punimet në rrugën e Arbrit do të përfundojnë brenda afatit shtesë. Në intervistën e dhënë...

Zv. presidentja e Bullgarisë vizitë në Ostren

Zv. presidentja e Bullgarisë, Iliana Iotova, gjatë qëndrimit të saj në Shqipëri, ka vizituar edhe fshatin Ostren i Madh në Bashkinë e Bulqizës, njohur...

Tenderi për sistemin e faturimit, KPP urdhëron nisjen e hetimeve ndaj Ujësjellës-Kanalizime Dibër

Një tender me vlerë afro 75 mijë euro për sistemin e faturimit, zhvilluar nga shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Dibër, ka ngritur dyshime të forta...