VIDEO/ Jufkat, tradita dhe biznesi i grave dibrane

687

Ne “Historine shqiptare”, të gazetares Alma Çupi, vjen tradita e trashëguar në breza e gatimit të jufkave. Por sot jufkat e Dibrës kapërcejnë pragun e shtëpise për t’u tregtuar kudo falë punishteve të hapura nga gratë dibrane.