Renditja mujore e FIFA-s, Shqipëria humbet 12 vende, Kosova 6

271

Shqipëria humbet 12 vende në renditjen e përmuajshme të FIFA-s duke u listuar në vendin e 66 nga 206 vende anëtare.

Gjatë muajit Mars kombëtarja ka luajtur dy ndeshje, atë me Italinë dhe Bonjën të cilat i humbi.

Nga ana tjetër edhe Kosova ka humbur 6 pozicione duke u renditur në vendin e 170.

Renditja e këtij muaji kryesohet nga Brazili që është edhe skuadra e parë e kualifikuar në “Rusia 2018”. Lista pasohet nga Argjentina dhe Gjermania.