Ilir Beqja merr në patronazh qarkun e Dibrës

346

Me ndryshimet e fundit në qeveri, ku janë shkarkuar 4 ministra mësohet se Ilir Beqja pas shkarkimit do të marrë në patronazh qarkun e Dibrës.

Beqja ishte dje në Bulqizë, ku vizitoi ambientet e spitalit dhe strukturat e Partisë Socialiste.

Beqja mbante detyrën e koordinatorit për qarkun e Kukësit, por që tani do të ketë edhe Dibrën.

Për Dibrën koordinator ka qenë Mimi Kodheli që do të vazhdoj në pozicionin e ministrit të Mbrojtjes.

Beqja përfolet që me shumë gjasa do të jetë i pari në listën për deputet në qarkun e Dibrës.

/bulqizaime.al/