FOTO/ Shoqata “Ardhmëria” dhuron një laborator të ri informatike për gjimnazin e Maqellarës

798
Shoqata kulturore Ardhmëria ka ndihmuar në paisjen me mjete të laboratorit të ri për informatikën në gjimnazin e Maqellarës.
Ky laborator që do t’ju shërbej nxënësve të gjimnazit të Maqellarës është falë donacionit të kësaj shoqate.
Në këtë aktivitet merrnin pjesë Dr. Sabaudin Jashari dhe figura të tjera të shoqatës “Ardhmëria”, Tiranë por edhe të degës Dibër.
Gjithashtu, Gjimnazi Maqellarë i dhuroi një Çertefikate Mirënjohjeje dhe Vleresimi, Shoqatës “Ardhmëria”, për bashkëpunimin e frytshëm mes dy palëve.
Kjo shoqatë është shumë e pranishme në Dibër, me donacione bamirësie, por edhe me aktivitete të ndryshme që zhvillohen nën mbështetjen e saj.
Foto by Ardhmëria