Dibranët “ngrenë duart lart”, dorëzojnë armët

356

Fushata “Shqipëria pa armë” ka sjellë që ditët e fundit, në Dibër ashtu si edhe në të gjithë Shqipërinë të dorëzojnë armatimet që kanë pa leje.

Sipas Policisë së Shtetit mësohet se ditët e fundit në Dibër janë dorëzuar:

6 armë zjarri

1kg . 400 gr tritol

986 fishekë

2 granata mësymëse

1 tytë pushke si dhe 30 ml fitil zjarr përcjellës

Sipas ministrit Tahiri me aksionin e dorëzimit vullnetar të armëve ministria e Brendshme synon mbledhjen e armatimit që disponon popullata për një Shqipëri dhe të ardhme pa armë.

/bulqizaime.al/