DIBËR/ Vijon dorëzimi i armëve të zjarrit

554

Prej ditësh vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake.
Sipas policisë mësohet se gjatë kësaj jave në Dibër janë dorëzuar nga banorët:

  • 15 armë zjarri
  • 5887 fishekë
  • 12 krehëra
  • 38 granata
  • 28 ndezësa, pjesë armatimi dhe kaseta mitralozi

/bulqizaime.al/

*Foto ilustrative