Del lista ZYRTARE e kandidatëve për deputetë të PS-së në Dibër

399

Kryesia e Partisë Socialiste zyrtarizoi listat e kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 18 qershorit. Të parat që janë prezantuar kanë qenë qarqet e Kukësit, Dibrës dhe Shkodrës.

QARKU DIBËR

Ilir Beqja
Almira Xhembulla
Halit Palamani
Myfit Duriçi
Naim Asllani
Lindita Taku