Whatsapp lançon opsionin e ri për bizneset dhe klientët

308

Aplikacioni Whatsapp do ti lejojë bizneset që të komunikojnë drejtpërdrejt me konsumatorët.

Ky shërbim po testohet ditën e sotme nga Ëhatsapp dhe nëse rezulton i sukseshëm, kjo gjë do ti sillte aplikacionit një rritje të madhe të të ardhurave.

Që kur u ble nga Facebook në 2014, ky aplikacion ka eleminuar të vetmin burim të të ardhurave , ku cdo përdorues duhet të paguant 1$ në vit dhe nuk ka sjellë asnjë alternativë tjetër.

Menjëherë pasi e hoqi pagesën , Whatsapp shprehu interesin që të tërhiqt korporatat për të gjetur fitime , pra ashtu sic bën Facebook.

Facebook të gjitha fitimet i bën ndërmjet reklamimit të bizneseve dhe duhet thënë që fiton tej mase shumë, raprton TechSot.al.

Ëhatsapp po shpreson që bizneset të përdorin aplikacionin për të bërë porosi të ndryshme , për tu updatuar me të rejat e kompaniasë , madje dhe bankat mund ta përdorin për të njoftuar klientët mbi transaksionet e fundit.

Deri tani bizneset duken shumë më tepër optimist sesa klientët për këtë lëvizje të Whatsapp.