Si të kontrolloni cilët aplikacione nuk do të suportohen nga versioni i vjetër i iOS

355

Me versionin e ri beta të Apple ,me shumë mundësi me qindra aplikacione nuk do të suportohen nga versionet e vjetra të iOS.

Por bashkë me ndryshimin e sistemit operativ kemi dhe ardhjen e një menuje të vecantë e quajtur “app compatibility ” e cila liston të gjitha aplikacionet e skaduara të cilët ju mund ti keni instaluar.

Kjo menu ju paraljamëron se cilat aplikacione nuk do të jene kompatibël me versionet e ardhshme të iOS.

Por sipas burimeve të TechSot.al kjo menu gjithashtu ju tregon nëse një version i ri i aplikacionit është i disponueshëm.