Shqetësohen fansat. Kylie Jenner vendos emra skandalozë për produktet kozmetike

319

Njerëzit janë shqetësuar prej emrave skandalozë që Kylie ju ka vendosur produkteve të kozmetikës. Ajo tha se po sillte linjën e re të blush-it matt që çdo ngjyrë vjen me një nënshkrim të caktuar që përputhet në bazë të ngjyrës.

Blush-et janë quajtur : “X Rated”, “ Barely Legal”, “virgjëria”, “të nxehtë dhe të shqetësuar”

“Barely Legal” është përdorur duke pasur parasysh fanset e saj të reja dhe marrëdhënien e saj me Tyga e cila ka filluar para moshës 18 vjeçare. Kritikët thonë se Kylie po nxit seksualisht vajzat nëpërmjet produkteve të saj.

Kjo nuk është hera e parë që produktet kozmetik shkaktojnë polemika. Dikur ka qenë Kat von D që quajti buzëkuqin “Underage Red”, për të cilin ishte frymëzuar në moshën 16 vjeçare dhe sipas saj nuk kishte lidhje me seksin

Emrat e produkteve të kozmetikës marrin shumë vëmendje zakonisht por s’mund të themi këtë gjë për Kylie Jenner pasi produktet e saj shiten menjëherë.