Riaktivizohet vatra e zjarrit në Klos, kërkohet ndërhyrje nga ajri

537

Është riaktivizuar vatra e zjarrit në fshatin Patin të Klosit.

Flakët e zjarrit po rrezikojnë seriozisht kurorën e gjerbër, banesa dhe stane në zonën përreth.

Deri më tani mësohet se janë djegur plot 20 hektarë me pisha 30-vjeçare.

Terreni i vështirë pamundëson ndërhyrjen nga toka, kërkohet ndihma e helikopterit për të bërë të munduar sa më parë shuarjen e zjarrit.

/bulqizaime.al/