PD i kërkon Kolegjit Zgjedhor çregjistrimin e listave

380

Partia Demokratike ka dorëzuar ditën e sotme anhkimimin pranë Kolegjit Zgjedhor që ka të bëjë me regjistrimin e 15 partive të tjera.

Sipas PD, listat e kandidatëve janë të paligjshme pasi siç ka pretenduar dhe më përpara selia blu, afati i fundit ka qenë data 28 dhe jo 29.

“KQZ shkeli ligjin duke pranuar listat përtej afatit në Kod. Kolegji të çregjistrojë listat e kandidatëve për zgjedhjet e 18 qershorit” – thuhet në ankimin e Partisë Demokratike.