MATURA SHTETËRORE/ Dalin rezultatet e provimit të Anglishtes

445

Janë bërë publike rezultatet e provimit të gjuhës së huaj që u zhvillua me 5 qershor.

Maturantët në të gjithë vendin mund të marrin vesh notën e tyre duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

KLIKO KËTU PËR TË PARË NOTËN

Pasi të klikojnë linkun maturantët do të kërkojnë përmes ID notën që kanë marrë në provimin e parë që kanë zhvilluar këtë vit.

Matura Shtetërore ka zhvilluar tre provimet e para, Gjuhën e Huaj, Gjuhë Letërsinë dhe Matematikën, ndërsa pas pak ditësh do të testohen edhe në lëndët me zgjedhje.