Ja gabimet që çdo femër bën pas ndarjes!

327

Pavarësisht sa ndarje mund të keni kaluar, sa kohë keni qëndruar me partnerin apo sa e keni dashur, çdo femër bën thuajse të njëjtat gabime pasi shkëputet nga një marrëdhënie.

1. Ndërrojnë garderobën duke u fokusuar më tepër tek veshjet ekstravagante.
2. Presin flokët në një model krejt ndryshe nga se i kanë patur ! Kini kujdes vendimet emocionale janë shpesh herë të rrezikshme.
3. Dilni dhe kaloni jashtëzakonisht kohë me miqtë e rrethe të zgjeruara shoqërore ! Kjo nuk është mënyra e duhur sit ë kaloni një ndarje. Kushtojini kohë vetes suaj e mos e mbushi kohen me gjëra bosh.
4.Flirtoni me çdokënd që ju del përpara.
5.Shpenzoni shuma marramëndëse në veshje e aksesorë që nuk ju duhen vërtetë.
6. Sforconi veten duke dalë me të tjerët kur ju nuk jeni gati mendërisht.
7. Përpiqeni ta gjeni partnerin e ri përmes aplikacioneve online.
Ndonëse e dini se këto janë gabime nuk mund të bëni asgjë për ti shmangur, e vetmja gjë që ,umd të bëni është të qeshni! Jeta vazhdon!/Albeu.com/