BURREL/ Grabitet klasa për kurse profesionale

409

Gjatë natës, në Burrel është vjedhur me thyerje klasa e nje shoqate, qe sherbente për kurse profesionale.

Sipas policisë klasa në fjalë ishte nën pronësinë e Q.A, vjeç 52, ku janë marrë sende të ndryshme.

Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve.

/bulqizaime.al/