Google lançon programin që mund të zëvendësojë Whatsapp

334

Google ka lançuar aplikacionin Allo, një aplikacion për mesazhe për sistemin Android i cili ju kryen shumë punë me chatet tuaja.

Google Allo ju mundëson që të bëni plane, të gjeni info dhe i lejon personat që të shprehen më lehtë në një chat, raporton TechSot.al.

Allo është përpjekja e Google që të zhvilloje një aplikacion smart për mesazhe e cila përvec mundësisë për të folur në chat , ju lejon edhe të bëni plane dhe të gjeni info gjithashtu.

Opsioni i përgjigjeve të zgjuara është një opsion i cili ju lejon propozon përgjigje në varësi të bisedës .

Gjithashtu është mundësia e dërgimit të emoji.

Pa harruar mbi të gjitha se Allo zbërthen bisedat.