Ekzekutohet në derë të shtëpisë ish-drejtori i policisë së Vlorës

303

Një vrasje nga ndodhur rreth orës 20:30 minuta në zonën e liqenit artificial në Tiranë.

Mësohet se viktima ka qenë punonjës në policinë e shtetit, ku ka mbajtur edhe detyra të rëndësishme në Tiranë dhe në rrethe të tjera të vendit.

Bëhet fjalë për Artan Cukun, që për një periudhë kohe ka punuar si zëvendës drejtor i Policisë së Tiranës, por dhe drejtor i Policisë së Vlorës.

Bëhet me dije se ai është ekzekutuar në derë të shtëpisë së tij nga persona ende të paidentifikuar.

/bulqizaime.al/