Donald Lu 4 orë takim me Bashën

362

Pas bllokimit të rrugëve nga ana e PD-së ditën e sotme, ambasadori amerikan në Tiranë, Donald Lu, ka shkuar në zyrën e Lulzim Bashës.

Takimi mes tyre nisi në orën 15:15 dhe përfundoi në orë 19:10, pra gati 4 orë.

Nuk dihet se çfarë është thënë në këtë takim, por fakti që ka zgjatur katër orë, tregon se Lu dhe Basha kanë pasur shumë për t’i thënë njëri-tjetrit.

Takimi është zhvilluar vetëm një ditë para vizitës së delegacionit europian, që thuhet se ka dhe marrëveshjen që mund të nxjerrë PD-në nga çadra.