Bukë ndoshta nuk ka, për smartphonë dhe media sociale patjetër!

290

Përdorimi i celularëve smartphonë dhe si pasojë i rrjeteve sociale gjatë viteve të fundit ka njohur një rritje të frikshme krahasuar edhe me faktin që shumë shtete janë ende në zhvillim ose janë prekur fort nga kriza ekonomike globale, përcjell lexo.al.

Më konkretisht, njerëzit që përdorin mediat sociale në nivel global sipas një studimi të EMarketer, janë si më poshtë:

2010: 970 milionë
2016: 2220000000.