8 Marsi i shfrenuar kryeqytetas (FOTO)

865

Paraditen e sotme janë publikuar foto nga disa clube në Tiranë ku është festuar 8 Marsi në praninë edhe të striptistëve meshkuj dhe femra duke mos i shpëtuar “traditës” së këtyre viteve të fundit.

Por, ndryshe nga më parë, siç ishte vjet për shembull, kësaj radhe pronarët e lokaleve, por gratë dhe vajzat janë treguar disi më të përmbajtura ndaj skenave gati pornografike që u shfaqën atëhere, gjë e cila shkaktoi mjaft reagim në opinionin publik.

Nga fotot duket se performancat janë kryer vetëm nga striptistët, ndryshe nga më parë, kur në skenë ftoheshin vajza dhe gra të pranishme në clube.