“Verë dhe portokalle”/ Spektakli i humorit në Bulqizë

1194
“Verë dhe portokalle” në Bulqizë. Foto: Q. Karaj

Aktorët e humorit zgjodhën Bulqizën, si destinacionin e radhës.

Mes duartrokitjeve, qytetarët e Bulqizës mbushën pedonalen e qytetit, teksa shijuan një spektakël që u mungon prej shumë kohësh banorëve.

Banorët shijuan për më shumë se dy orë spektaklin dhe në jo pak raste shoqëruan aktorët në batutat e roleve të tyre.

Të gjithë protagonistët e spektaklit shijuan duartrokitjet dhe vlerësuan mikpritjen.

Burimi: Top Channel