Vdekja e Drilona Duriçit në ashensor, ekspertiza zbulon shkakun

397

Vdekja e nënës së re Drilona Duriçi në Tiranë, brenda një ashensori të pushtuar nga flakët më në fund është zbardhur zyrtarisht nga ekspertiza.

Sipas ekspertizës, shkak ka qënë djegia e droselit të ndriçimit.

Dëmtimet e pajisjeve hidraulike të ashensorit krijuan rrjedhje vaji dhe droseli më pas është djegur duke i vënë flakën tavanit. Flakët u përhapën në ashensorin ku gjendej Drilona.