Situata e rëndë nga zjarret në Bulqizë, kryetari i bashkisë largohet nga qyteti

301
Melaim Damzi dhe Ilir Meta, në fushatën e zgjedhjeve vendore 2015-të.

Edhe pse përballë një situate shumë të rëndë që po kalon Bulqiza nga zjarret në pyje, kryetari i bashkisë është larguar nga qyteti.

Bulqiza ime ka mësuar se Melaim Damzi, kryetari i bashkisë Bulqizë është larguar me leje të zakonshme.

Në këtë situatë të rëndë që po kalon Bulqiza, i pari që duhej t’u kishte prirë punëve duhej të ishte kryetari i bashkisë. Por me sa duket, Z. Damzi ka vendosur të qëndroj larg smogut që të ofron këto ditë Bulqiza.

/bulqizaime.al/