Ndaj mendimin tënd me ne!

496

Bulqiza ime fton këdo që ka diçka për të thënë: ide, opinion, koment, analizë apo shkrim letrar ta ndaj me lexuesit e bulqizaime.al.

Çdo kush gjen hapsirën e tij, pa censurë dhe pa shtrembërime. Ne mendojmë se përcjellësin më të mirë të realitetit nuk mund ta bëj askush më mirë se sa ju!

Bulqiza ime në misionin e saj ka zërin qytetar, aq shumë të mbytyr prej kohësh.

Ju mund të na shkruani në faqen tonë të Facebook-t ose në adresën e E-mailit: info@bulqizaime.al.