Microsoft dhe Xbox One bashkëpunojnë për të mposhtur PlayStation 4

305

Xbox CLEVER nga Microsoft dhe Xbox One do të zbulohet në 3 javët e ardhshm.

Sistemi i ri i lojrave pritet të jetë ‘konsoli më i fuqishëm në botë’. Duke sfiduar denjësisht PlayStation 4.

Microsoft do të zbulojë pasardhësin e tij në Xbox One kur konventa e videove fillon javën e ardhshme.

Aktualisht me emrin e koduar “Project Scorpio”, sistemi i ri do të jetë “konsoli më i fuqishëm në botë”, pretendon Microsoft, duke konfirmuar tashmë se produkti përfundimtar do të dalë në shitje këtë vit.

Projekti Akrepi pritet të jetë në shitje deri në fund të vitit. Konsulli i ri është njoftimi më i pritur i kongresit të lojrave, i cili fillon në Los Angeles javën e ardhshme dhe është skena e një game të re videoje zbuluar nga gjigandët e industrisë, përfshirë PlayStation, Nintendo dhe Call of Duty Activision.

Loja tjetër Call of Duty, duke e rikthyer serinë në një Luftë të Dytë Botërore, duke u vendosur në mesin e tifozëve, do të jetë ndër lojërat më të mëdha.