Klos, protestuesit hynë në KZAZ dhe shkatërrojnë materialet zgjedhore

519
Burrel, protestuesit hynë në KZAZ dhe shkatërrojnë materialet zgjedhore. Foto: Mat TV

Në Klos, protestuesit që kundërshtojnë mbajtjen e zgjedhjeve vendore në 30 qershor, kanë arritur të hynë në ambientet e KZAZ-së numër 17 dhe të nxjerrin jashtë me forcë materialet zgjedhore.

Paradite u dogjën materialet zgjedhore edhe në KZAZ-në numër 16 në Mat.

Protesta të ngjashme po zhvillohen nga dita e djeshme në disa bashki në vend, si Kamza, Skrapari, Shkodra, Kavaja, Kukësi dhe Devolli, përgjithësisht të kontrolluara nga opozita.

protesta ne Klos

Thyhet edhe KZAZ 17 ne Klos LIVE HD

Posted by Mat Televizion on Wednesday, June 19, 2019