Ilir Beqja viziton sot Bulqizën

451

Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqja ditë e sotme pritet të vizitoj Bulqizën.

Sipas disa burimeve jo zyrtare të bulqizaime.al mësohet se Beqja fillimisht do të vizitoj ambientet e spitalit të Bulqizës dhe më pas do të takoj strukturat e Partisë Socialiste.

*Lajm në përditësim…