Fushë – Bulqizë, vidhen kompjuterat e shkollës

573

Pra e grabitjeve që kanë përfshirë Fushë – Bulqizën këto ditë, ka rënë edhe një shkollë.

Sipas policisë, bëhet me dije se janë vjedhur 2 kompjutera dhe një printer.

Pak ditë më parë, persona ende të pa identifikuar, kanë grabitur disa banesa dhe biznese të vogla familjare.

Por si për vjedhjen që është bërë në shkollë, apo edhe në banesa, nga policia deri më tani nuk ka asnjë person të arrestuar për këto grabitje. Duke ngelur vetëm në kuadrin e punës për identifikimin dhe kapjen e autorit.

/bulqizaime.al/