Disa vende të lira pune në Bulqizë, lista e plotë

806

Në portalin e Shërbimit Kombëtar të Punësimit, puna.gov.al gjenden disa vende të lira pune në rrethin e Bulqizës. Duke filluar nga inxhinier, elektriçist, punëtorë në sektorin minerar, etj.

Më poshtë gjeni edhe listën e plotë të vendeve të lira të punës, shoqëruar me pozicionin përkatës dhe afatin deri kur janë të vlefshme njoftimet. Ju mund të paraqiteni pranë Shërbimit Kombëtar të Punësimit, dega Bulqizë për t’u regjistruar.

/bulqizaime.al/