Dibër, rekord votash të pavlefshme në zgjedhjet e 25 prillit

1105
Një qytetar duke votuar në Bulqizë më 25 prill 2021. Foto: Bulqizaime.al

Procesi i votimit të së dielës u karakterizuar nga dy tregues domethënës, pjesëmarrje relativisht e ulët, me 45,72 për qind dhe numri më i lartë i votave të pavlefshme në të gjitha proceset zgjedhore të mëparshme.

Nga të dhënat zyrtare të mbledhura në përfundim të procesit të votimit nga KQZ, numri i votave të pavlefshme në rang vendi është 83019, e përkthyer në 8 mandate.

Votat e pavlefshme sipas qarqeve