Bulqizë, nuk mblidhet KZAZ-ja

350

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve kishte vendosur që këtë të mërkurë, Komisioni Zonal i Administrimit të Zgjedhjeve në të gjithë vendin, duhet të mblidheshin.

Në qarkun Dibër janë mbledhur, por pa prininë e opozitës, që vazhdon bojkotin.

Në KZAZ-në 19-të në Dibër, kryetar është zgjedhur Agron Cara.

Gjithashtu janë mbledhur edhe KZAZ-të e Klosit dhe Matit, ndërsa në Bulqizë nuk është mbledhur.

/bulqizaime.al/