Bulqizë, çarja e tokës “përpin” furgonin

374

Një furgon ka rënë në një gropë në Bulqizë.

Mësohet se ngjarja në fjalë ka ndodhur në një pjesë të rrugës, që të dërgon në zonën mineralmbajtëse D.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit, ku një furgon ka rënë në gropë, pas çarjes së tokës

Për fat të mirë, furgoni ishte pa pasagjerë, dhe ishte parkuar në anë të rrugës.

Edhe më parë, në rrugën që të dërgon në zonën mineralmbajtëse D ka pasur çarje të tilla të rrugës.

/bulqizaime.al/