VIDEO/ Reperi grek kopjon këngën e ‘Nallane’ të Flori Mumajesit

402

Jemi mësuar shpesh që shumë këngë shqiptare t’i dëgjojmë tek artistët e huaj dhe në fund të dalin të kopjuara nga këngëtarët shqiptarë.

Megjithatë ndryshe ka rezultuar për këngën “Nallane 2” të këngëtarit Flori Mumajesi.

Reperi grek Tus ka publikuar këngën e tij më të re  me titull “Μπ?μπα” (“Beba”), e cila është njëlloj me këngën e Flori Mumajesit.

Për më shumë  më poshtë keni dy këngët dhe mund ta bëni vetë krahasimin.