FOTO/ PDIU takim në Bulqizë

365

Partia për Drejtësi dhe Integrim ka zhvilluar një takim me mbështetësit e saj në Bulqizë, ku u diskutua për zgjedhjet e qershorit dhe platformën e PDIU-s.

Në këtë takim merrnin pjesë dhjetra simpatizant që janë vendosur krah PDIU-së në këto zgjedhje.

Pak ditë më parë, ishte vetë kreu i saj, Shpëtim Idrizi që zhvilloi një takim në Dibër, me të rinjtë dhe të rejat që i janë bashkuar kësaj force politike.

/bulqizaime.al/

*Foto nga PDIU