Nokia me një model të ri, me ekranin në 6 inç

288

Nokia, po kthehet ngadalë në ditët e mëparshme të lavdisë së saj me telefonat e ri mobil, apo kështu shpresojnë të paktën.

Nëse modeli më i ri i “Mobile Phone Nokia” është ndonjë tregues i asaj që do të duket si telefoni i ardhshëm i mençur nga kompania, gjërat janë në rrugën e duhur.

Me ekranin në 6 inç në të gjitha skajet e pajisjes, kamerë të vetme me LED flash në pjesën e prapme, dhe një kamerë tjetër ballore, Nokia Phone duket një model i rëndësishëm që do të depërtojë në treg ngjashëm sikurse edhe modelet e mëparshme të Nokia që bazohen në Android.