Del video e vrasjes në Durrës, autorët zbresin nga Porsche dhe masakrojnë Agim Arapin

265

Një ditë pas vrasjes së Agim Arapit, publikohet video nga momenti kur vrasësit e të ndjerit Agim Arapi futen në dyqanin e tij dhe pasi e masakrojnë dalin nga dyqani.

Video tregon momentin kur fillimisht duket një makinë tip Porsche nën drejtimin e nërit prej vëllezërve Ekonomi e cila kalon para dyqanit të Agimit dhe parkohet pak më poshtë.

Më pas duket se si hyjnë brenda Kostandin Ekonomi, Kujtim Ekonomi dhe Jurgen Kurti. Video ka koment nga familjarët dhe dinamika e ngjarjes është mjaft e kuptueshme. Pasi hyjnë të tre brenda fillojnë të masakrojne Agim Arapin vetëm për 13 mijë lekë të reja.

Kliko këtu për të ndjekur videon.

/bulqizaime.al/