Ky është lap topi më i fuqishëm dhe më i shtrenjtë në botë (VIDEO)

448

Kushton 9000 dollarë dhe është laptopi më i fuqishëm nga të gjithë laptopët.

Është laptopi Predator 21X nga kompania Acer dhe është laptopi më i rëndë nga të gjithë.

Çanta e këtij laptopi është shumë e madhe, ndërkohë që edhe laptopi ka të gjitha pjesët, shumicën prej të cilave ngjiten në mënyrë magnetike në tastierë.

Ka dy adapterë, mund të hapet lehtë, pjesa e brendshme është e rregulluar thjeshtë, janë shumë të përdorshme të gjitha gjërat.

Për detaje të tjera, shikojeni videon e mësipërme.